Syntyneet 20.09.2020 - Kärppälehdon

Syntynyt 4 urosta, 5 narttua
Päivitetty 20.10.2020
Pitkäkarvainen collie, Scottail You Never Walk Alone

Scottail You Never Walk Alone
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaat / CEA-vapaat
Lonkat : B/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV0, VA0
Geenitestit: DM N/N, MDR1 +/-
Ei todettuja sairauksia

Sirius on 2-vuotias, keskikokoinen jenkkilinjainen uros. Se on tasapainoisesti kulmautunut ja liikkuu nopeasti ja ketterästi. Sillä on hyvän pituinen kaula, voimakkaat tan-merkit ja se kantaa häntänsä liikkeessä hyvin. Siriuksella on kaikki hampaat ja leikkaava purenta. Sirius on palkittu näyttelyissä useamman kerran SA:lla.

Luonteeltaan Sirius on energinen, toimelias, leikkisä ja aina iloinen. Se on avoin ja ihmis- ja koirasosiaalinen. Sirius suhtautuu elämään uteliaasti ja huolettomasti. Se on helppo reissukoira eikä stressaannu helposti. Siriuksella ei ole minkäänlaisia arkuuksia, se kulkee hyvin kaikilla alustoilla eikä pelkää ääniä. Siriuksella on hyvä työskentelymotivaatio ja suorituskestävyys. Se on ahne, taistelutahtoinen ja saalisviettinen. Siriuksen kanssa treenataan tavoitteellisesti rally-tokoa ja tokoa, mutta kisauraa ei olla vielä aloitettu.

Siriuksen molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan tasapainoisia ja hyvähermoisia, kivoja joka paikan koiria. Siriuksen isä on luonnetestattu pistein 131 laukausvarma ja sillä on koulutustunnukset BH RTK2 TK2. Lisäksi Siriuksen isän kanssa on harrastettu paimennusta ja pk-hakua. Kolme Siriuksen sisaruksista on tutkittu terveeksi silmiltä, lonkilta ja kyynäriltä. Lisäksi kahden veljen selkä kuvattu terveeksi. Kaksi Siriuksen veljistä treenaa aktiivisesti. Toisella on koulutustunnukset BH HK1 PAIM-E RTK3 TK2 ja toinen kisaa tokon alokasluokassa, starttaa pian pk-kokeissa sekä treenaa vesipelastusta ja canicrossia.
Pitkäkarvainen collie, Kärppälehdon Shaman´s Crossing

Kärppälehdon Shaman´s Crossing
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Cea-vapaat, ylimääräinen ripsi
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTv1, VA1
Geenitestit: DM N/N, MDR1 -/-
Ei todettuja sairauksia

Muusa on sekoitus suomalaisia, amerikkalaisia ja englantilaisia linjoja. Sillä on erittäin helppohoitoinen turkki ja kaunis väri. Muusalla on kaikki hampaat ja oikea purenta. Se liikkuu pitkällä askeleella ja kantaa häntänsä oikein. Näyttelyissä se on palkittu SA:lla

Muusa on perusluonteeltaan rauhallinen ja todella kiltti, mutta omaa niin vahvan saalisvietin, että moottorin saa käyntiin aika helpostikin. Muusa tulee toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa, ja käyttäytyy järkevästi uusissakin tilanteissa. Muusan kanssa on käyty muutaman kerran paimentamassa, ja sillä näyttäisikin olevan vahvat luontaiset vaistot siihen touhuun.

Muusalla on kaksi pentueellista lupaavia jälkeläisiä, joista tällä hetkellä on kuvattu lonkat: 3x A/A, 1x C/B ja kyynärät: 4x 0/0 Kaikki Muusan jälkeläiset ovat tähän mennessä olleet perusterveitä. Näistä yksi on HeJW-18 Kärppälehdon Kidona Way, joka asuu meillä kotona, kuten myös Muusan äiti. Mummokoirakin on pysynyt terveenä läpi elämänsä ja on luonnetestattu pistein 123
Odotan pentujen soveltuvan monenlaiseen puuhaan, niin harrastuskentille kuin lenkkipoluillekin.
Collie rotuna kaipaa paljon liikuntaa ja mieluiten mahdollisuuden harrastaa sitä edes toisinaan vapaana, joten edellytänkin uusilta kodeilta vähintään kohtuullista liikunnallisuutta.

Narttupennulle on mahdollisesti etsinnässä sijoituskoti.
KasvattajaHanna-Kaisa Kärpinlehto Kärppälehdon
PaikkakuntaIkaalinen
Kotisivuwww.shiroten.com/karppalehdon
Emailhanniskrpinlehto@gmail.com
Puh044-5522105
Scottail You Never Walk AloneGlenoak EnlightenedGlenoak Bright Lights' N Promises
Milas Pinot Noir At Glenoak
Dispiritos Choicy De RoseWicani Dragonsblood
Wicani Shameless Beauty
Kärppälehdon Shaman´s CrossingDispiritos Bazooka joeZinnia´s Harley Davidson
Dispiritos Island Kiss
Kiiramanna WindflowerWicani Dark Ambience
Kiiramanna Tigerflower


Pojat

Tytöt